Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τιμά με εκδηλώσεις τα 100χρονα του ΚΚΕ

Αύριο Σάββατο και την Κυριακή 25 Φλεβάρη, σε Πρέσπες και Φλώρινα αντίστοιχα

Δύο εκδηλώσεις οργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των 100χρονων του Κόμματος, αύριο Σάββατο και την Κυριακή 25 Φλεβάρη, στη Φλώρινα.

Την Κυριακή 25 Φλεβάρη, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ. Ενας αιώνας αγώνων και θυσιών, αταλάντευτα στον επαναστατικό δρόμο για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό».

Στην εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση της νέας έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Βίτσι - Στα βήματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (ιστορικός - ταξιδιωτικός οδηγός), από τον Θανάση Λεκάτη, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το μνημείο των μαχητών του ΔΣΕ που έπεσαν στη Μάχη της Φλώρινας, όπου θα γίνει και κατάθεση στεφάνων.

Παρουσίαση του βιβλίου «Βίτσι - Στα βήματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (ιστορικός - ταξιδιωτικός οδηγός) θα γίνει και αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στον Λαιμό, στο παλιό δημαρχείο Πρεσπών.

Αναχωρήσεις λεωφορείων για την εκδήλωση

Για την εκδήλωση στη Φλώρινα, την Κυριακή 25/2, θα ξεκινήσουν λεωφορεία από: Σέρβια στις 8.30 π.μ., από το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Σιάτιστα στις 8.30 π.μ., από την Μπάρα. Κοζάνη στις 9 π.μ., από την κεντρική πλατεία. Πτολεμαΐδα στις 10 π.μ., από το δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ