Πέμπτη 8 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητες για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας
  • Σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο δώμα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα «8 Μάρτη: Επίκαιρα διδάγματα για τη συμμετοχή των γυναικών στον ταξικό αγώνα. Η πάλη του ΚΚΕ για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΤΕ Αχαΐας, με αφορμή την 8η Μάρτη, διοργανώνει, σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στην Πάτρα, στην έδρα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας (12ου Συντάγματος 34), σύσκεψη με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - 100 χρόνια για τη γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση». Θα μιλήσει η Κ. Σίμου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας.
  • Η ΚΟ Ηρακλείου προγραμματίζει σήμερα, Πέμπτη, σειρά περιοδειών και συγκεντρώσεων σε εργασιακούς χώρους, γειτονιές και χωριά. Μεταξύ άλλων στους δημοτικούς υπαλλήλους των δήμων Μινώα και Γόρτυνας, στον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο ΙΤΕ, σε επισιτιστικά καταστήματα και στο ξενοδοχείο «Αστόρια».
  • Περιοδείες πραγματοποιεί και η ΚΟ Εύβοιας, σήμερα Πέμπτη, στο εργοστάσιο «Μιμίκος», στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Χαλκίδας, στη φαρμακοβιομηχανία "Gallenica" και στο εργοστάσιο «Αλλατίνη». Αύριο Παρασκευή στα Νοσοκομεία Κύμης και Χαλκίδας.
  • Την Κυριακή 11/3, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Εβρου καλεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, σε εκδήλωση με θέμα: «Γυναικεία εκμετάλλευση και σύγχρονες θεωρίες. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Αννα - Μαρία Σίσκου, μέλος της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ