Κυριακή 7 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
Μπροστά! ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με νέες απαιτήσεις

Πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του ΚΚΕ και τη συμμετοχή κοινωνικοπολιτικών κινήσεων, φορέων και προσωπικοτήτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση εκπροσώπων πολιτικών κινήσεων, κοινωνικοπολιτικών παραγόντων, ανθρώπων της διανόησης, συνδικαλιστών, την οποία διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», με θέμα τις εξελίξεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ και τη νέα κατάσταση που βρισκόμαστε. Εχει κηρυχτεί, τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ομιλία της, ένα είδος πολεμικής επίθεσης εναντίον όλης της ανθρωπότητας, με το πρόσχημα της πάταξης του δικτύου της τρομοκρατίας που κυριολεκτικά το έχουν φυτέψει σε πάρα πολλές χώρες και σε πάρα πολλούς λαούς.

Η Ελλάδα, μαζί με άλλες χώρες, βρίσκεται ήδη σε πλήρη εμπλοκή. Νέοι κίνδυνοι μας απειλούν. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται δυνατότητες να παρέμβουν οι λαοί. Δεν είναι μαύρη η κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι το κίνημα είναι σε υποχώρηση, βρίσκεται και σε μια φάση, όπου αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση, υπάρχουν δυνατότητες αντίστασης, τόνισαν οι ομιλητές.

Ο σημερινός «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει ολόκληρη την παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και τις παρεμβάσεις άλλων προσωπικοτήτων, ενώ θα συνεχίσουμε και στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας.


ΣΕΛ.  6   -   8

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ