Τετάρτη 28 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ετοιμάζουν αγωνιστική «υποδοχή» στο νέο «αναπτυξιακό» συνέδριο

Από χτεσινή περιοδεία αντιπροσωπείας του ΕΚ Λαυρίου, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Β. Συρίγο, στα «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» στο Λαύριο
Από χτεσινή περιοδεία αντιπροσωπείας του ΕΚ Λαυρίου, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Β. Συρίγο, στα «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» στο Λαύριο
Εντατικά προετοιμάζεται η συγκέντρωση από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Συνδικάτα της Ανατολικής Αττικής, για την αγωνιστική «υποδοχή» της «αναπτυξιακής» φιέστας που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την περιοχή. Το «αναπτυξιακό» συνέδριο θα ξεκινήσει στο Λαύριο την Παρασκευή 30/3 και θα ολοκληρωθεί στο Τεχνολογικό - Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου το Σάββατο 31/3.

Η αγωνιστική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και των Συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/3, στις 6 μ.μ. στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων, στο Λαύριο.

Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε σε σύσκεψη συνδικάτων και φορέων που έγινε την περασμένη Πέμπτη, ενώ για την προετοιμασία της και την ενημέρωση των εργαζομένων έχουν ξεκινήσει περιοδείες σε χώρους δουλειάς:

Σήμερα Τετάρτη, σε ΙΝΟΜΑΚ (Μέταλλο) και Εκπτωτικό Χωριό. Αύριο Πέμπτη, στις επιχειρήσεις ΚΕΡΑΜΕΤΑΛ, ΖΟΓΟΜΕΤΑΛ, ΑΛΟΥΜΙΝΟΞ (Μέταλλο), στη ΔΕΗ και στο αεροδρόμιο. Την Παρασκευή 30/3, σε ΚΕΛ Κορωπίου, Ομβρια Παιανίας, λιμενεργάτες, ναυτεργάτες και αλιεργάτες Λαυρίου.

Πούλμαν για την κινητοποίηση

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην κινητοποίηση, μαζικοί φορείς από γειτονιές της Ανατολικής Αττικής δρομολογούν πούλμαν για το Λαύριο το Σάββατο 31 Μάρτη, από τα εξής σημεία:

-- Αρτέμιδα, στις 4.30 μ.μ., από τη «Μέδουσα».

-- Γέρακα, στις 4.45 μ.μ., από τα ΕΛΤΑ.

-- Νέα Μάκρη, στις 4.30 μ.μ., από την πλατεία Ν. Μάκρης.

-- Παιανία, στις 4.45 μ.μ., από το «Λαγό».

-- Παλλήνη, στις 4.30 μ.μ., από τον Αγιο Τρύφωνα.

-- Ραφήνα, στις 4.45 μ.μ., από τον ΟΤΕ Ραφήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ