Τετάρτη 4 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Ντέρμπι κορυφής στην Κρήτη

Το ντέρμπι στο Ηράκλειο, ανάμεσα στις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 1η θέση της Football League, τον ΟΦΗ και τον Αρη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη σημερινή εμβόλιμη 25η αγωνιστική. Εχοντας αποσπαστεί στη βαθμολογία, οι δύο ομάδες είναι πλέον τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο στη Super League, και μέχρι το τέλος της σεζόν θα δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία, μάχη που αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Οσο για την 3η Παναχαϊκή, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι της ανόδου και παίζει το τελευταίο της «χαρτί» στο αχαϊκό ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: ΟΦΗ - Αρης (15.00 - ΕΡΤ3), Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης (15.30), Πανσερραϊκός - Σπάρτη (16.00), Τρίκαλα - ΑΕ Καραϊσκάκης (16.00), Απόλλων Λάρισας - Καλλιθέα (16.00). ΑΥΡΙΟ: Κισσαμικός - Δόξα Δράμας (15.00 - ΕΡΤ.gr), Παναγιάλειος - Παναχαϊκή (17.00 - EΡΤ3)

  • Για προβλήματα σε αρκετούς φακέλους αδειοδότησης ΠΑΕ της Football League κάνουν λόγο οι πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης τη Δευτέρα. Οι ΠΑΕ αυτές φέρονται να ενημερώθηκαν από την περασμένη Παρασκευή για ελλείψεις στους φακέλους τους και αιτήθηκαν παράταση πέραν της Δευτέρας 2/4 που ήταν η συνεδρίαση. Η παράταση αυτή φαίνεται να δόθηκε σιωπηρά από την Επιτροπή, για το αργότερο μέχρι σήμερα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ