Τετάρτη 4 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Διπλή ευρωπαϊκή πρόκληση για τον Ολυμπιακό

Στους ρυθμούς των πρώτων ευρωπαϊκών τελικών του Challenge Cup κινούνται σήμερα οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού, διεκδικώντας σε διαφορετικές αποστολές να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Για τη διοργάνωση των ανδρών, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ στην Ιταλία με αντίπαλο τη Ραβένα (21.00 - Cosmote Sport 6), στην επιστροφή του σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 13 χρόνια και το 2005, όταν είχε κατακτήσει το τότε Top Teams Cup στο Φάιναλ 4 του ΣΕΦ. Κάτι αντίστοιχο φιλοδοξούν να κάνουν και φέτος οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην ιταλική ομάδα. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την πρόσφατη κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ο Ολυμπιακός επιδιώκει στη Ραβένα ένα σκορ που θα του επιτρέψει να έχει στα χέρια του την τύχη στη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη.

Από την πλευρά της η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της σε τελικό Challenge Cup, υποδέχεται σήμερα στο κλειστό του Ρέντη (18.30 - Cosmote Sport 7) την τουρκική Μπούρσα, η οποία μάλιστα ήταν αυτή που της στέρησε το τρόπαιο πέρυσι. Στόχος για τις «ερυθρόλευκες» είναι η καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) που θα κάνει πιο εύκολη την αποστολή τους στο δεύτερο τελικό στην Τουρκία. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Μπράνκο Κοβάσεβιτς εστίασε αρχικά στις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των πολλών συναντήσεών τους (σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια). Οπως ανέφερε, σε έναν τελικό τα πάντα παίζουν ρόλο, και γι' αυτό επισήμανε ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει προσοχή στις λεπτομέρειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ