Πέμπτη 12 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεπέρασαν τον εαυτό τους

Για πολλοστή φορά, οι αρμόδιοι των δελτίων ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ξεπέρασαν τον εαυτό τους τόσο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ίδια την ενημέρωση που είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν, όσο και ως προς το ΚΚΕ, για το οποίο νομίζουν ότι μπορούν να λένε ό,τι και όποτε θέλουν.

Συγκεκριμένα, στο χτεσινό μεσημβρινό δελτίο της ΕΡΤ1 και ενώ, όπως είναι λογικό, πρώτο θέμα ήταν οι επικίνδυνες εξελίξεις στη Συρία, για το οποίο υπήρχε σχετική δήλωση από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην κάμερα της ΕΡΤ από τις Βρυξέλλες, έκριναν ότι αυτή η δήλωση οφείλει να παίξει προτελευταία στο δελτίο τους, στο πλαίσιο δήθεν ενός αυτόνομου ρεπορτάζ, μετά από μια σειρά δευτερεύουσας σημασίας θέματα και 45' από το πρώτο θέμα, το οποίο και αφορούσε η δήλωση. Και φυσικά «κόπηκε» στο σημείο που αφορούσε την κριτική προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον αμερικανοΝΑΤΟικό της προσανατολισμό.

Πέραν όμως αυτού, στις παρεμβάσεις του Γραφείου Τύπου του Κόμματος για το ζήτημα, οι απαντήσεις ήταν άλλα αντί άλλων, κανένας εκ των στελεχών της δεν δήλωνε αρμόδιος, κανένας δεν γνώριζε τίποτα και φυσικά όλοι τους θεωρούσαν απολύτως φυσιολογικό το ΚΚΕ να είναι ικανοποιημένο με τα λίγα δευτερόλεπτα που του αφιερώνουν... πριν από τα αθλητικά!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ