Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
«Ψαλίδισμα» των ελπίδων για την ΑΕΚ

Απομακρύνεται για την ΑΕΚ ο στόχος της κατάκτησης του Challenge Cup ανδρών, μετά τη χτεσινή της ήττα στη Ρουμανία από την Ποτάισα Τούρντα με 33-22 στον πρώτο τελικό. Ετσι, η ελληνική ομάδα έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή, καθώς καλείται να ανατρέψει διαφορά 11 γκολ προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και το γεγονός ότι παρά την καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στις αρχές της επανάληψης, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ξεφύγουν αρκετά στο σκορ. Η «Ενωση» ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο 30λεπτο (14-11), στο β' μέρος όμως η ρουμανική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο 15λεπτο, μετατρέποντας το ρευστό 14-12 σε 25-15. Οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά, ωστόσο η Ποτάισα, έχοντας σε καλή μέρα επιθετικά τους Τσίντεκ, Ασολντανέι και Γκίτα (πέτυχαν από 7 γκολ), συντήρησε τη διαφορά ασφαλείας.

ΠΟΤΑΪΣΑ: Φλέσερ, Τσίντεκ 7, Ροτάρου, Ταλμάιερ 2, Ζακατσιούριν 2, Βάρο, Ασόλντανεϊ 7, Ιάνκου 1, Ιρίμους, Αντομιντσάι 1, Λαζάρ, Σάβιτς 1, Ζόκε 4, Γκίτα 7, Ιγκνάτ 1, Σταμάτε.

ΑΕΚ: Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης 3, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 2, Π. Νικολαΐδης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 1, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού, Βραζάλιτσα 2, Μυλωνάς 7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ