Τρίτη 22 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Νέα κινητοποίηση για την απόλυση στη «Σαβοϊδάκης»

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στα δικαστήρια
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στα δικαστήρια
Σε κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια προχώρησε χτες το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου, διαμαρτυρόμενο για την απόλυση εκλεγμένης συνδικαλίστριας από την εταιρεία «Σαβοϊδάκης» και διεκδικώντας την επαναπρόσληψή της.

Χτες εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει το Συνδικάτο για την επαναπρόσληψη της συνδικαλίστριας και η δικαστική απόφαση αναμένεται το επόμενο διάστημα. Από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν εργαζόμενοι από τον κλάδο των Τροφίμων και άλλους κλάδους, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους.

Το Συνδικάτο έχει καταγγείλει την απόλυση ως εκδικητική και παράνομη, επισημαίνοντας ότι αιτία της ήταν η δράση της εργαζόμενης, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του, που ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Στο μεταξύ, τις προηγούμενες μέρες, παράσταση διαμαρτυρίας οργάνωσε το Συνδικάτο έξω από το κατάστημα της επιχείρησης «Σαβοϊδάκης» στην πλατεία Ελευθερίας, καλώντας στη χτεσινή συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ