Πέμπτη 7 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στις 17 Ιούνη οι αρχαιρεσίες στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Την Κυριακή 17/6, από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Η εφορευτική επιτροπή συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη και αποφάσισε ομόφωνα την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Ενημερώνει ακόμα τους αντιπροσώπους που νομιμοποιήθηκαν στο Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3/6, πως οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται στο Εργατικό Κέντρο (Κολοκοτρώνη 20), σήμερα Πέμπτη 7/6 (6 μ.μ. έως 9 μ.μ.) και την Παρασκευή 8/6 (6 μ.μ. έως 9 μ.μ.). Δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας έχουν οι αντιπρόσωποι Σωματείων τα οποία έχουν καταβάλει όλες τις οφειλόμενες συνδρομές τους έως και 31/10/2017, ενώ η εφορευτική επιτροπή υπενθυμίζει ότι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι οι διήμερες εργασίες του Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Ιούνη και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 3 Ιούνη, με την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής.

Το απερχόμενο προεδρείο της Προσωρινής Διοίκησης με ανακοίνωσή του χαιρετίζει όλους τους αντιπροσώπους από δεκάδες σωματεία που συνέβαλαν στη συζήτηση, μεταφέροντας την πείρα από τους χώρους δουλειάς. «Ηταν για πρώτη φορά ένα πραγματικό, γνήσιο Διήμερο Συνέδριο εργαζομένων με ουσιαστική συζήτηση. Ηταν ένα Συνέδριο - απάντηση σε όλους αυτούς που εδώ και μήνες προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να ακυρώσουν την προσπάθεια της Προσωρινής Διοίκησης να φέρει σε πέρας το έργο της, να κάνει καθαρές και αδιάβλητες αρχαιρεσίες για εκλογή νέας Διοίκησης, χωρίς νόθους αντιπροσώπους», τονίζει.

Χαιρετίζει ακόμα τη συμμετοχή εργαζομένων, συνταξιούχων, νεολαίας που παρακολούθησαν και τις εργασίες του Συνεδρίου, καθώς και τους δεκάδες φορείς της πόλης που παρευρέθηκαν στις εργασίες και πήραν το λόγο. Τέλος, καλεί όλους τους αντιπροσώπους να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας Διοίκησης. «Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που έλεγχαν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας με νοθείες και παρατυπίες. Τώρα, με την ψήφο τους, οι νόμιμα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι να διασφαλίσουν τη νέα πορεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ