Τρίτη 19 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κινητοποίηση για την Υγεία αύριο Τετάρτη

Αγωνιστική κινητοποίηση για τα προβλήματα της Υγείας στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνουν εργατικά σωματεία, αύριο Τετάρτη στις 10 π.μ., έξω από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Ιατρείων και Εργαστηρίων Βορείου Ελλάδας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα σωματεία εργαζομένων των Νοσοκομείων «Θεαγενείου» και ΑΧΕΠΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας και το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Επίσης, σε σύσκεψη για τα προβλήματα στο «Ασκληπιείο» Βούλας καλεί η Επιτροπή Αγώνα Γλυφάδας τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και όλους τους μαζικούς φορείς της περιοχής. Η σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 21/6, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του «Ασκληπιείου».

Οπως αναφέρεται στο κάλεσμα, το «Ασκληπιείο» Βούλας είναι το μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο στη Νοτιοανατολική Αττική, σε μια περιοχή που έχει γεμίσει από ιδιωτικά μεγαθήρια («Metropolitan», «Ιατρικό» κ.ά.). «Η πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ συρρικνώνει τις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, έχει φέρει τα πράγματα στο απροχώρητο. Στόχος της είναι να μεταφερθούν κονδύλια από την Υγεία για την ισχυροποίηση της επιχειρηματικής δράσης και την εξυπηρέτηση των δανειστών, να αυγατίσουν τα κέρδη των επιχειρηματιών της Υγείας», καταγγέλλει η Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ