Τετάρτη 4 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ «ATHENS LEDRA»
Καθολική συμμετοχή στη διήμερη απεργία

Συνεχίστηκε χτες για δεύτερη μέρα και με θετικά αποτελέσματα η απεργία στο εργοτάξιο ανακαίνισης του ξενοδοχείου «Athens Ledra». Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν και τις δύο μέρες καθολική, κάνοντας πράξη τις αποφάσεις της Γενικής τους Συνέλευσης και έχοντας στο πλευρό τους το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

«Κάτω από το βάρος των μαχητικών κινητοποιήσεων, αλλά και της διήμερης απεργίας, οι εργοδότες, παρ' όλες τις κωλυσιεργίες τους, υπέγραψαν και δεσμεύτηκαν να εφαρμόσουν άμεσα όλους τους όρους της εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας», τονίζει το Συνδικάτο, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια νίκη που δείχνει τον δρόμο στον οποίο πρέπει να συνεχίσουν, «με οργάνωση και σύγκρουση με την εργοδοσία».

«Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε τον αγώνα για τη διεκδίκηση εργοταξιακών ΣΣΕ και σε άλλους χώρους δουλειάς, όπως και για την εφαρμογή όλων των εργοταξιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που έχουν υπογραφεί», ξεκαθαρίζει το Συνδικάτο, ενώ καλεί σε κλιμάκωση της πάλης για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ