Τετάρτη 11 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
27ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΝΕ
Δηλώνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος

Χαιρετισμός από την Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Ελλάδας που φιλοξένησε το Διήμερο

Χαιρετισμό απηύθυνε προς τους διαδηλωτές του Διημέρου, το βράδυ του Σαββάτου, εκ μέρους της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, η Γραμματέας της Οργάνωσης και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Ιφιγένεια Αθανασούλα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Νιώθουμε τιμή που το ΚΣ της ΚΝΕ μας εμπιστεύτηκε την εκπλήρωση μιας τόσο σημαντικής δραστηριότητας. Το 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο σε λίγες ώρες φτάνει στο τέλος του. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ που δούλεψαν ακούραστα, συλλογικά, από κάθε πόστο, για να φέρουμε εις πέρας αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της κατασκήνωσης, τους κατοίκους της περιοχής για την αμέριστη στήριξη, την πολύτιμη βοήθειά τους από την αρχή της προετοιμασίας.

Με την παρουσία μας αυτές τις μέρες στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, δώσαμε μαχητική απάντηση στα σχέδια του συστήματος, που θέλει μια ολόκληρη περιοχή, μια όμορφη περιοχή που συγκεντρώνει νέους, εργατόκοσμο που υποφέρει από την ανεργία, να τη μετατρέψει σε ένα απέραντο στρατόπεδο, σε χώρο ΝΑΤΟικών ασκήσεων, σε αποθήκη των πυραύλων τους.

Το φετινό Διήμερο, ωστόσο, έχει την ξεχωριστή του σημασία, γιατί πραγματοποιείται σε χρονιά συμπλήρωσης των 100 χρόνων του ΚΚΕ, των 50 χρόνων ύπαρξης και δράσης της ΚΝΕ. Αυτό για τα μέλη της ΚΝΕ σηματοδοτεί την αναβάθμιση της προσπάθειάς μας για να δίνουμε τη μάχη καθημερινά. Για να παλεύουμε ακόμη πιο αποφασιστικά, με πείσμα για την οικοδόμηση γερών Οργανώσεων, για την ανασυγκρότηση του κινήματος της νεολαίας. (...)


Ηδη έχουμε προσμονή για την επιτυχία των κεντρικών Φεστιβάλ μας, που φέτος είναι Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ και 50 χρόνια ΚΝΕ. Για να "κλείσουμε" έτσι όπως αρμόζει αυτήν τη χρονιά.

Δηλώνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Εχουμε στις πλάτες μας βαριά κληρονομιά. Αυτήν την κάνουμε όπλο, δύναμη, γνώση για να συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα.

Πρόκειται για έναν δύσκολο δρόμο. Τον κάνουμε δικό μας αυτόν το δρόμο, γιατί είναι ο μοναδικός. Είναι σίγουρος και ρεαλιστικός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ