Σάββατο 14 Ιούλη 2018 - Κυριακή 15 Ιούλη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Τη Δευτέρα 16 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Α' ΚΑΠΗ Ηρακλείου στον Μασταμπά, εκδήλωση με θέμα: «Το Δικαίωμα του αυτοαπασχολούμενου στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για τους ΕΒΕ.

Την Τετάρτη 18 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας - Πρόνοιας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για την Υγεία - Πρόνοια.

Την Πέμπτη 19 Ιούλη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Το βιομηχανικό προλεταριάτο, πρωτοπορία στον αγώνα της εργατικής τάξης, για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό». Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη δημοτική αίθουσα Τυμπακίου Ηρακλείου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι εξελίξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ