Τρίτη 24 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πετυχημένα Εργατικά Φεστιβάλ σε Λέσβο και Ηράκλειο

Από το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου Λέσβου
Από το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου Λέσβου
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, στο αρχοντικό Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη, το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, με σύνθημα «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την τελική νίκη των λαών». Το τριήμερο Φεστιβάλ ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Ιούλη και στη διάρκειά του έγιναν πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή φορέων, καλλιτεχνικών σχημάτων και σωματείων. Πραγματοποιήθηκαν ακόμα ομιλία, συζήτηση για το Προσφυγικό και τις ΜΚΟ, καθώς και χαιρετισμός συνδικαλιστή από το Σωματείο Μετάλλου Τουρκίας Birlesik Metal - Is.

Με το ίδιο περιεχόμενο και επίσης με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο 21/7 το 1ο Εργατικό Φεστιβάλ, που διοργάνωσαν συνδικάτα του νομού. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν ομιλία, παρουσίαση χορευτικών από πρόσφυγες και μετανάστες, γλέντι με ζωντανή μουσική, ενώ στο χώρο λειτούργησαν περίπτερα σωματείων, με υλικά από τη δράση τους.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ από τα δύο Εργατικά Φεστιβάλ θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, στο 4σέλιδο «Εργαζόμενοι και Κοινωνική Συμμαχία».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ