Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει παρεμπόδιση προβολής του Φεστιβάλ στην Αλεξανδρούπολη

Τα θρασύδειλα φασιστοειδή που μέσα στο σκοτάδι βάλθηκαν να κατεβάσουν τα πανό που ενημέρωναν για το επικείμενο Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/9 στο πάρκο Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ.

Οπως σημειώνει, «είναι βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα εμποδίσουν το Κόμμα να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας και μέσα από το Φεστιβάλ.

Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ. Σε αυτήν την πορεία του, το Κόμμα μας γνώρισε διώξεις και τρομοκρατία, αλλά ποτέ δεν τα δίπλωσε. Πιο αποφασιστικά συνεχίζουμε για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και όλους όσοι πλήττονται από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα κέρδη των λίγων, να έρθουν σε επαφή με την επαναστατική πολιτική του ΚΚΕ. Είναι η μόνη διέξοδος και απάντηση στο "κάτι πρέπει να γίνει" που ακούγεται ολοένα και πιο συχνά και η μόνη απάντηση στη μοιρολατρία και στο "τίποτα δεν γίνεται"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ