Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΜΕ ΔΕΘ 2018
Συλλαλητήρια στην Αττική την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη

Συλλαλητήρια οργανώνουν στις 13 Σεπτέμβρη σε Αθήνα, Πειραιά και Ανατολική Αττική σωματεία και φορείς της Αττικής, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ να δοθεί συνέχεια στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Το συλλαλητήριο στην Αθήνα θα γίνει στις 7 μ.μ., στην Ομόνοια.

Στον Πειραιά, η κινητοποίηση έχει οριστεί στις 7 μ.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής οργανώνει συλλαλητήριο στις 7 μ.μ., στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας. Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο ιεραρχεί ανάμεσα στα άλλα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που αφορούν τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που οργάνωσε η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ την περασμένη Δευτέρα, με τη συμμετοχή σωματείων εργαζομένων και συνταξιούχων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, ενώ κάλεσμα στα συλλαλητήρια έχει απευθύνει και η ΠΑΣΕΒΕ.

Στην κατεύθυνση της προετοιμασίας των συλλαλητηρίων, τα σωματεία οργανώνουν εξορμήσεις και περιοδείες, συνελεύσεις και συζήτηση στους χώρους δουλειάς.

Κινητοποιήσεις σε Ηράκλειο και Βόλο
  • Εργατικά συνδικάτα και συνταξιουχικά σωματεία της Μαγνησίας οργανώνουν κινητοποίηση την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου στον Βόλο.
  • Συλλαλητήριο στο Ηράκλειο Κρήτης οργανώνουν εργατικά σωματεία του νομού στις 27 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο «φουλ οι μηχανές» για την επιτυχία της (2022-10-05 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των συλλαλητηρίων της Τρίτης (2020-10-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ