Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ Α. ΛΙΟΣΙΩΝ
Καταγγέλλουν το δήμαρχο για τρομοκρατία

Σε απολογία κάλεσε ο δήμαρχος Ανω Λιοσίων Ν. Παπαδήμας τους εργαζόμενους του δήμου επειδή απέργησαν και προσέφυγαν στη ΔΟΥ, προκειμένου να μάθουν τι γίνεται με τις πληρωμές τους.

Το γεγονός καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων του δήμου, κατηγορώντας ταυτόχρονα το δήμαρχο πως «χρησιμοποιεί την εξουσία του για να διαβάλει, να τρομοκρατήσει και να συκοφαντήσει κάθε αγώνα μας». Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Σύλλογος σε καταγγελία του, οι εργαζόμενοι του δήμου, τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν πληρώνονται κανονικά κάθε 1η και 16η του μήνα, όπως ορίζει ο νόμος. Παράλληλα ποτέ δεν τους δόθηκαν οι παροχές σε είδος, όπως ρούχα, μπουφάν, γάλα με νόμιμες διαδικασίες και στην ώρα τους. Τέλος ποτέ δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες για την απόδοση του πριμ παραγωγικότητας.

«Δυστυχώς - τονίζει ο Σύλλογος Υπαλλήλων στην καταγγελία του - ο δήμαρχος για μια ακόμα φορά έδειξε ποιος είναι. Αντί να απολογηθεί αυτός για τις παρανομίες του, προσπαθεί μέσα από αναφορές να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους». Τέλος οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν το δήμο για ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών και για αδιαφάνεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ