Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Στο «σωστό δρόμο» για το κεφάλαιο

Εναντίον της «δημαγωγίας», «κοινωνικών ομάδων που λειτούργησαν ως μοχλοί ανασταλτικής πίεσης» σε «ευκαιρίες» στην οικονομία κ.ά., και φυσικά εναντίον της κυβέρνησης εμφανίστηκε (και) χτες ο Κυρ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στη μνήμη του πατέρα του, παρουσιάζοντας για μια ακόμα φορά προς το κεφάλαιο την «αποφασιστικότητα» της ΝΔ για την προώθηση των «μεταρρυθμίσεων» που απαιτεί.

Στο ίδιο πνεύμα, μίλησε για πρόγραμμα της ΝΔ «που δεν χαϊδεύει αυτιά», «με συγκεκριμένο σχέδιο και με αλήθειες», αυτό του κεφαλαίου, που υπηρετεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προτείνοντας «ανάπτυξη και πρωτοβουλία σε ένα κράτος αγκυλωμένο από τη γραφειοκρατία», «αξιολόγηση αντί για κομματικά ρουσφέτια» και «αριστεία αντί για βόλεμα».

Νωρίτερα, είχε δεχτεί στο γραφείο του στη Βουλή τον Αντ. Σαμαρά.

Στο μεταξύ, η ΝΔ αποφάσισε να μη στέλνει βουλευτές και στελέχη της στα πάνελ των εκπομπών της κρατικής τηλεόρασης, μετά το προχτεσινό περιστατικό με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σ. Καψώχα, ο οποίος παρομοίασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον θεωρητικό του φασισμού, Σέρτζιο Πανούτσιο, προκαλώντας τον ανάλογο «χαρτοπόλεμο» μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ