Τρίτη 23 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οχι στη βρώμικη προπαγάνδα και στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα Τρίτη, στην πλατεία Γεωργίου, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, απευθύνει η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας την εκδήλωση ως «διαφήμιση της βρώμικης δραστηριότητας του ΝΑΤΟ», που «σχετίζεται με τους σχεδιασμούς του και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην περιοχή μας, τον σχεδιασμό για μεταφορά πυρηνικών στον Αραξο».

Οπως σημειώνει, δεν είναι τυχαίο ότι η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, σε μια περίοδο που η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο και υλοποιούνται ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί, στο όνομα της «γεωστρατηγικής αναβάθμισης».

«Κλιμακώνονται επικίνδυνα οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα και είναι βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που εξελίσσεται σε σημαιοφόρο των αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδιασμών», αναφέρει και προσθέτει ότι εκτίθενται όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ή υπονοούν ότι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο και στο Αιγαίο για να αποδίδουν δικαιοσύνη, αφού πρώτοι και πριν από όλους αυτοί είναι «που τσαλαπατούν και αλώνουν σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα, εισβάλλοντας, κατέχοντας και βομβαρδίζοντας χώρες και λαούς, όπως υπαγορεύουν τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους και οι στρατηγικές τους στοχεύσεις, στο πλαίσιο των γενικότερων ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα».

Η ΤΕ Αχαΐας καλεί το λαό να μην είναι θεατής των επικίνδυνων σχεδιασμών, αλλά πρωταγωνιστής της πάλης για απεμπλοκή της χώρας από αυτούς. Να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, δίνοντας την πρώτη αγωνιστική απάντηση στην προσπάθεια διαφήμισης της βρώμικης προπαγάνδας του ΝΑΤΟ, με τη μαζική του συμμετοχή στη συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ