Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αθήνα

- Η ΚΟ Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σήμερα Τετάρτη 31/10/01, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Αικατερίνης, με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο.

- H Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σήμερα Τετάρτη 31/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στην οδό Καραγεώργη Σερβίας 4. Ομιλήτρια θα είναι η Λιάνα Κανέλλη.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ καλούν σε εκδήλωση που διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 31 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91, με θέμα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ και τις θέσεις του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Ηλίας Λέγγερης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ημαθία

- Περιοδεία στο Νομό Ημαθίας θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 31 Οκτώβρη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατάκης. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:

  • 11.30 π.μ. Αγροτική Τράπεζα Αλεξάνδρειας.
  • 12.00 μεσημέρι Διοίκηση ΕΑΣ Αλεξάνδρειας.
  • 13.00 συνάντηση με το δήμαρχο Αλεξάνδρειας.
  • 16.00 συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας.
  • 18.00 σύσκεψη βαμβακοπαραγωγών περιοχής Αλεξάνδρειας στο Δημαρχείο της πόλης.
  • 19.00 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στην Κρήτη

- Σήμερα Τετάρτη, 31/10, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Τ. Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, θα περιοδεύσει στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στις 10.00 π.μ., στη ΔΕΥΑΑΝ στις 12.00 το μεσημέρι, στη ΔΕΤΑΔΑΝ στη 1.00 το μεσημέρι και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 2.30 μ.μ., στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασηθίου, θα παραχωρηθεί συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασηθίου στις 7.30 μ.μ., με θέμα «Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ