Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ
Αύριο οι κινητοποιήσεις για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά

Συγκέντρωση για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά οργανώνει αύριο, Πέμπτη, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 5 μ.μ., το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε «όλους τους συναδέλφους και ειδικά αυτούς που εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας».

Η Παναττική Επιτροπή Συμβασιούχων καλώντας στην κινητοποίηση σημειώνει: «Ηρθε η ώρα να ξαναβγούμε στο δρόμο του αγώνα χωρίς αυταπάτες, ενάντια στο μέλλον που σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς! Απαιτούμε τώρα νομοθετική ρύθμιση για τη μετατροπή των συμβάσεών μας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου».

Το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας συμμετέχει στην κινητοποίηση της Αθήνας και δρομολογεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει στη 1 μ.μ., έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας. Για την κάλυψη των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν έχει προκηρύξει στάση εργασίας (12.30 μ. - 2.30 μ.μ.).

Κινητοποίηση με αντίστοιχο περιεχόμενο διοργανώνει επίσης αύριο και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης, στις 6.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ