Τρίτη 20 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσιο πρόγραμμα μπροστά στο Συνέδριο για τη Λογοτεχνία

Στις 15 και 16 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί το 5ο Επιστημονικό Συνέδριο της ΚΕ του ΚΚΕ, προς τιμήν των 100χρονων του Κόμματος, με θέμα «Η συνάντηση της νεοελληνικής λογοτεχνίας με το εργατικό κίνημα και την κομμουνιστική ιδεολογία από τα τέλη του 19ου αιώνα έως και τον Μεσοπόλεμο».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, θα πραγματοποιηθεί λογοτεχνικός περίπατος, με αφετηρία την κύρια είσοδο του Εθνικού Κήπου (Αμαλίας), στις 11 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: synedrio.logotexnias.KKE@gmail.com.

Το Σάββατο 1 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στον Περισσό, θα παρουσιαστεί το «Φως που καίει» του Κώστα Βάρναλη, από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ., στον Περισσό, ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει την ολοκληρωμένη του δουλειά πάνω στον ποιητή Νίκο Καββαδία. Συντελεστές: Θάνος Μικρούτσικος, Θοδωρής Οικονόμου, Μάξιμος Δράκος, Θύμιος Παπαδόπουλος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος και Κώστας Θωμαΐδης. Είσοδος με προσκλήσεις από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ