Τρίτη 20 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
«Μια κόκκινη γραμμή τον δρόμο μάς δείχνει»

Μέχρι τις 30 Νοέμβρη συνεχίζονται οι επισκέψεις και οι οργανωμένες ξεναγήσεις

Στιγμιότυπο από ξενάγηση
Στιγμιότυπο από ξενάγηση
Καθημερινές είναι οι ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στην Εκθεση αρχειακού υλικού της ΚΕ του ΚΚΕ, για τα 100χρονα του Κόμματος, με τίτλο «Μια κόκκινη γραμμή τον δρόμο μάς δείχνει».

Η Εκθεση φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα», γεμίζοντας με περηφάνια αλλά και δέος τους εκατοντάδες επισκέπτες που προσέρχονται καθημερινά.

Μέσα από έναν πλούτο αρχειακού υλικού, ντοκουμέντων, κομματικών εντύπων, και με τη βοήθεια της ξενάγησης ο επισκέπτης ακολουθεί βήμα βήμα τη συγκλονιστική «κόκκινη γραμμή», την 100χρονη διαδρομή του Κόμματος. Ξεχωριστό ρόλο παίζει και το οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει κάποιες ενότητες, όπως το υλικό από την Κατοχή, τον μεγαλειώδη αγώνα του ΕΛΑΣ, την Απελευθέρωση, τον γιορτασμό των 26 χρόνων του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, την τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ, την αντιδικτατορική πάλη.

Η Εκθεση λειτουργεί μέχρι τις 30 Νοέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στο Θησείο). Ο κοντινότερος σταθμός πρόσβασης είναι αυτός του μετρό «Κεραμεικός».

Μέρες και ώρες επισκέψεων: Τρίτη - Σάββατο: 10 π.μ. - 8 μ.μ., Κυριακή: 10 π.μ. - 2 μ.μ. Δευτέρα κλειστά.

Για ομαδικές επισκέψεις και οργανωμένες ξεναγήσεις να προηγείται επικοινωνία με την Κομματική Οργάνωση Αττικής στο τηλέφωνο 210.5282.607, Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 12 μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. και το Σάββατο 11 π.μ. - 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ