Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Palatino», με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Δράμας διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» στην Καλλίφυτο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο «εξοχικό κέντρο Κουκούτσης». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ποντοκώμης, μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αλιβερίου - Αυλωναρίου - Κύμης διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο «Κτήμα Κέκη» στο Νεοχώρι.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Λόφου και Ν. Ζωής Περιστερίου Αττικής διοργανώνουν συνεστίαση στο χώρο εκδηλώσεων «Ανοιξη».

-- Οι ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Πόλης Λέσβου διοργανώνουν live συναυλία με το σχήμα «Το ξεκούρδιστο μήλο» στο cafe - bar «Be happy» στην πλατεία Σαπφούς, στις 10 μ.μ.

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Καρδίτσας καλεί σε συνεστίαση στις 9 μ.μ. στο κέντρο «SALE». Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Ν. Ιωνίας Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο 5ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (Ανατόλια, Εμμ. Παππά 6).

Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Αχαΐας διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Αστέρια» (Ακτή Δυμαίων & Τριών Ναυάρχων). Θα χαιρετίσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., η ΚΟ Αλεξανδρούπολης καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Απέναντι», με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Ελάτειας Φθιώτιδας διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Πόντος». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει γλέντι, στις 12.30 μ.μ., στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού).

-- Η ΚΟ Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει συνεστίαση στις 1.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

-- Οι ΚΟ Μπραχαμίου Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι, στις 12 μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου (Αργοστολίου 68).

-- Οι ΚΟΒ Αμπελοκήπων και Ελληνορώσων διοργανώνουν συνεστίαση, στις 12.30 μ.μ., στο Πολυδύναμο Κέντρο Δ. Αθηναίων (Πανόρμου 59).

-- Οι ΚΟ Ιστιαίας - Αιδηψού διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στη 1 μ.μ., στο χωριό Αγιος, στην ταβέρνα «Ο Αγιος».

-- Η ΚΟ Κασσιώπης - Θιναλίων Κέρκυρας διοργανώνουν συνεστίαση, τη 1 μ.μ., στο «PIAZZA» στην Αχαράβη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ