Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Πέμπτη στις 12 μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοτάξιο κατασκευής ξενοδοχείου στην οδό Πανεπιστημίου και Κριεζώτου.

Σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου πραγματοποιεί προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Τα πέτρινα χρόνια», στο Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου Λέσβου (Οικ. Τάξη & Ασκληπιού - Χρυσομαλλούσα).

Αύριο Πέμπτη, η ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και η ΟΒ Κέντρου - Ανω Πόλης της ΚΝΕ διοργανώνουν μετά τις 9.30 μ.μ. βραδιά αφιερωμένη στον «σκληρό» ήχο, στον πολυχώρο APODEC στην οδό Στρατηγού Σφέτσου 3 (πίσω από τα δικαστήρια). Τη μουσική θα επιλέγει ο Σάββας Κωφίδης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από τις Οργανώσεις.

Την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Δομοκού και Ν. Μοναστηρίου Φθιώτιδας καλούν σε λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Καλημέρη» στο Νέο Μοναστήρι. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Καϊδαντζής, στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 15 Δεκέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ανωγείων Ρεθύμνης διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Αμάλθεια». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ, και θα γίνει παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην αίθουσα του Γλαρέδου.

Την Κυριακή 16 Δεκέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Οινοφύτων - Αυλώνα καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στα Οινόφυτα (αίθουσα εκδηλώσεων κτιρίου «Δ. Λιάπης»), με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ μπροστά στις μάχες που έρχονται». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση στην ταβέρνα «Μπαξές», στις Μέλαμπες. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος, θα γίνει παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου στις επερχόμενες τοπικές εκλογές με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.

-- Στη 1 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στο Διασχολικό Κέντρο (Αγίας Τριάδας 9, Ανω Γλυφάδα, έναντι ΕΠΑΛ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ