Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Ποδαρικό» με προκριματικά για τις Εθνικές ομάδες

Εχοντας ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ 2019, η Εθνική ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία για τις δύο τελευταίες υποχρεώσεις της στον 6ο προκριματικό όμιλο, με αντιπάλους τη Σουηδία εντός έδρας (στις 5 Γενάρη) και το Λουξεμβούργο εκτός έδρας (στις 9 Γενάρη. Η ελληνική ομάδα, που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο, θέλει να διατηρήσει το απόλυτο και να σφραγίσει ιδανικά την επιστροφή της σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης έπειτα από αρκετά χρόνια.

Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική γυναικών

Για σήμερα Παρασκευή το απόγευμα (17.00) στο γήπεδο του Μαρκοπούλου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής βόλεϊ γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις αναμετρήσεις της 5ης και 6ης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με αντιπάλους τη Νορβηγία εκτός έδρας (στις 6 Γενάρη) και το Μαυροβούνιο εντός έδρας (στις 9 Γενάρη). Και το γυναικείο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην τελική φάση, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Κοντά σε Ψάρρα ο ΠΑΟΚ

Η περίπτωση του Σάκη Ψάρρα κερδίζει πόντους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σέρτζιο Στάνκου. Το όνομα του Ελληνα τεχνικού βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων για τους Θεσσαλονικείς, παρότι δεν έχει εμπειρία ως πρώτος τεχνικός σε μεγάλη ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ