Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Στα μισά ψάχνει επανεκκίνηση

Σε δεινή βαθμολογική θέση και εν μέσω αβεβαιότητας η οποία συνοδεύει τις σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε την επανεκκίνηση στην Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.00 - Novasports 2) για τη 15η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα του νέου τεχνικού του, Ρικ Πιτίνο, που αντικατέστησε τον Τσάβι Πασκουάλ, και απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί (και) της φετινής διοργάνωσης, οι «πράσινοι» καλούνται να αντεπεξέλθουν θετικά στο δύσκολο τεστ παίρνοντας ώθηση για την συνέχεια.

Το ανέβασμα της ψυχολογίας στην ομάδα, προκειμένου να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο νέος κόουτς των «πρασίνων» στις πρώτες του δηλώσεις, ενόψει του αποψινού αγώνα. Ο Πιτίνο παραδέχτηκε ότι ήταν αδύνατον να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα μέσα στο διάστημα των μόλις δύο ημερών που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία και διευκρίνισε πως τα πλάνα του εστιάστηκαν στο ψυχολογικό κομμάτι. Επιδίωξή του, είπε, είναι να αποκτήσουν ξανά κίνητρο οι παίκτες του και να «βγάλουν» την πραγματική τους αξία στο παρκέ, που για τον ίδιο είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με την εικόνα του τελευταίου διαστήματος, ενώ χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ δυνατή και δύσκολη αντίπαλο. Στα αγωνιστικά, ο Λάνγκφορντ δεν γυμνάστηκε και δύσκολα θα προλάβει να παίξει. Αντιθέτως, ακολούθησε σημαντικό μέρος του προγράμματος ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης (19.30 - Novasports 1), Μπάγερν Μονάχου - Μπούντουσνοστ (21.30 - Novasports 3), Γκραν Κανάρια - Ζαλγκίρις Κάουνας (22.00 - Novasports 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ