Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τη Δευτέρα 14 Γενάρη ολοκληρώνεται η μεγάλη μάχη

Στο 112% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου μέχρι στιγμής

Με το πανελλαδικό πλάνο να έχει υπερκαλυφθεί, φτάνοντας στο 112%, και με όλες τις Κομματικές Οργανώσεις Περιοχής να έχουν καλύψει τους στόχους τους, συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα 14 Γενάρη η Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ από τον περασμένο Νοέμβρη. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας η συντριπτική πλειοψηφία των Τομεακών Οργανώσεων έχουν ήδη καλύψει τα πλάνα τους και οι υπόλοιπες είναι σε τροχιά υπερκάλυψης.

Το τελικό κλείσιμο, την προσεχή Δευτέρα, θα γίνει σε εορταστικό κλίμα, με τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά η υπερκάλυψη.

Η μεγάλη αυτή μάχη που έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, πραγματοποιώντας ένα πολύ πλατύ άνοιγμα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ξεκίνησε μαζί με την κορύφωση των εορτασμών για τα 100χρονα του ΚΚΕ, τον περασμένο Νοέμβρη, και ολοκληρώνεται αφήνοντας πολύτιμη παρακαταθήκη στις αναμετρήσεις που έρχονται, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού.

Με την ολοκλήρωση της μάχης αυτής θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα της άμιλλας ανάμεσα στις ΚΟ, σύμφωνα με τα κριτήρια που καθόρισε η Γραμματεία της ΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τα κριτήρια αυτά είναι: 1ον) ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου, 2ον) η προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα») και η συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών και 3ον) ο βαθμός ανταπόκρισης των οπαδών και φίλων του Κόμματος. Με βάση τα παραπάνω, θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση της ΚΕ οι τρεις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής με τα παρακάτω βραβεία: Για την 1η Οργάνωση η σημαία του Κόμματος, τιμητική πλακέτα και τεχνικός εξοπλισμός. Για τη 2η Οργάνωση τιμητική πλακέτα, τεχνικός εξοπλισμός και πίνακας ζωγραφικής από το Αρχείο του Κόμματος. Για την 3η Οργάνωση τιμητική πλακέτα και τεχνικός εξοπλισμός.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ