Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΘΗΝΑΣ
Από τα Ανω Πετράλωνα ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις στις γειτονιές

Τη συμπόρευσή του δήλωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Στάθης Δρογώσης

Ο Στάθης Δρογώσης
Ο Στάθης Δρογώσης
Με μια μαζική συγκέντρωση στα Ανω Πετράλωνα, στις 9/1, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας, ξεκίνησε η δραστηριότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μάη.

Στην πρώτη αυτή συγκέντρωση την περασμένη Τετάρτη παραβρέθηκε και ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας. Παίρνοντας το λόγο, αναφέρθηκε στην κατάσταση στον δήμο και δήλωσε ότι συμπορεύεται με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περιλαμβάνει συγκεντρώσεις και εξορμήσεις στις γειτονιές και τα διαμερίσματα της πόλης, περιοδείες σε τόπους δουλειάς, επαφές με συλλόγους, σωματεία και μαζικούς φορείς. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται οι πολιτικές εξελίξεις, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της Αθήνας, ενώ μεταφέρεται παντού το κάλεσμα της ενίσχυσης του ΚΚΕ στις μάχες που έρχονται.

Αυτός ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 29 του Γενάρη με συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Αθήνας, όπου θα μιλήσουν ο Ν. Σοφιανός και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Στο βήμα ο Ν. Σοφιανός
Στο βήμα ο Ν. Σοφιανός

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ