Τετάρτη 23 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συμπορεύονται με το ΚΚΕ

Ο Γ. Τσίντζιλης

MotionTeam

Ο Γ. Τσίντζιλης
Ο Ακης Σακισλόγλου, δημοσιογράφος, όπως είπε, έχει υπάρξει μέλος του ΠΑΣΟΚ για περισσότερα από 15 χρόνια και εκλεγμένος στην Τοπική Διοίκηση, και ξεκίνησε να ψηφίζει ΚΚΕ «σε μια κρίση ειλικρίνειας, βλέποντας πως στον αγώνα της κάθε μέρας, του κάθε κοινωνικού ζητήματος που με απασχολούσε ως οικογενειάρχη και εργαζόμενο, το Κομμουνιστικό Κόμμα ήταν το μόνο με στάση ξεκάθαρη, συνεπή και αδιαπραγμάτευτη.

(...) Τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", είτε από θέσεις διοίκησης είτε από θέσεις αντιπολίτευσης, αυτό που διεκδικούν και τελικά πετυχαίνουν είναι να φέρουν σε πρώτη προτεραιότητα και να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του αδύναμου πληθυσμού αυτής της χώρας: Του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, των μικρών παιδιών.

(...) Τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" αποτελούν μια καθαρή φωνή παραγωγής πολιτικού λόγου, πέρα από συναλλαγές και συμφέροντα, με άξονα το συμφέρον των πολλών που φυσικά, πάντοτε είναι και οι πιο αδύναμοι οικονομικά και κοινωνικά (...) Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους. Ξέρω αρκετούς από αυτούς. Και γνωρίζω πως είναι συνηθισμένοι στους αγώνες. Καλή δύναμη και να ξέρετε πως ένα μεγάλο κομμάτι του απλού κόσμου, ανένταχτοι οι πιο πολλοί, είναι μαζί σας και θα το πράξουν με την ψήφο τους στις εκλογές».

Ο Α. Σακισλόγλου

MotionTeam

Ο Α. Σακισλόγλου
Ο Γιώργος Τσίντζιλης αναφέρθηκε στην εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού και την έλλειψη αθλητικών υποδομών που προκαλεί εμπόδια στην άθληση του λαού. Τόνισε δε την ανάγκη να γεμίσουν οι γειτονιές με αθλητικούς χώρους όπου θα είναι δωρεάν η πρόσβαση για το λαό. Εφερε το παράδειγμα του δήμου Πάτρας που με κομμουνιστή δήμαρχο δουλεύει σε αυτήν την κατεύθυνση και κάλεσε σε μαζική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ