Τετάρτη 30 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις για τις εξελίξεις στον κλάδο των εκπαιδευτικών

Εκδηλώσεις με θέμα «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση, ο κλάδος των εκπαιδευτικών και η θέση του ΚΚΕ» διοργανώνουν αυτές τις μέρες Οργανώσεις του ΚΚΕ:

-- Η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων, σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Λάρισας, σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ., στο καφέ «Κόκορας». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας, αύριο Πέμπτη στις 6.30 μ.μ., στον Πύργο, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Εκπαιδευτικών Αττικής, το Σάββατο 2 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις με το ίδιο θέμα θα γίνουν τις επόμενες μέρες και σε Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Λαμία και Χαλκίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ