Παρασκευή 15 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέες ανακοινώσεις ενάντια σε απολύσεις και τρομοκρατία

Συνεχίζονται οι καταγγελίες συνδικαλιστικών οργανώσεων ενάντια στις απολύσεις και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα από την εργοδοσία της «Rainbow Waters», αλλά και ενάντια στις τραμπούκικες πρακτικές που επιστράτευσε απέναντι σε εργαζόμενη, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών και του Συνδικάτου της Αθήνας, με στόχο την τρομοκράτηση όλων των εργαζομένων.

Στις ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων από τα Τρόφιμα - Ποτά προστίθενται αυτές των κλαδικών Συνδικάτων Ηρακλείου, Αχαΐας, Εύβοιας - Βοιωτίας, Τρικάλων και Ημαθίας - Πέλλας, καθώς και των σωματείων στις επιχειρήσεις συμφερόντων «Ζούρα», «Δ. Κελαϊδίτη και Σία ΑΒΕ» και στις ιχθυοκαλλιέργειες «Νηρεύς». Επίσης, οι ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, τα Εργατικά Κέντρα Θεσπρωτίας, Λάρισας, Νάουσας και Αγρινίου.

Στα σωματεία που καταγγέλλουν προστίθενται το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσπρωτίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ