Τρίτη 19 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμιά ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία! Δυναμώνουμε τη μάχη για συνδικάτα εργατών!

«Κόκκινη γραμμή» απέναντι στα σενάρια και τους άθλιους τακτικισμούς της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) η πραγματοποίηση ενός συνεδρίου πραγματικά εργατικού, χωρίς νόθους και εκπροσώπους της εργοδοσίας

  • Η μάχη που δόθηκε στην Καλαμάτα, από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, εργαζόμενους και συνδικαλιστές, ενάντια στη νομιμοποίηση της νοθείας και της ωμής παρέμβασης της εργοδοσίας στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, συνεχίζεται.
  • Το σύνθημα «Συνδικάτα ταξικά, όχι εργοδοτικά» πρέπει να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς. Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να πετάξουν στο περιθώριο όχι μόνο τη συνδικαλιστική μαφία, αλλά κυρίως την επιρροή της εργοδοσίας στις γραμμές των σωματείων, να χτυπηθεί στη ρίζα ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.
  • Η αντεπίθεση, η πραγματική ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος ξεκινά από τους χώρους δουλειάς. Υπάρχουν δυνατότητες για διεύρυνση των αγώνων με ζωντανές δυνάμεις, με πρωτοβουλίες που θα παίρνονται μέσα από Γενικές Συνελεύσεις και όχι πίσω από συνεννοήσεις των εργατοπατέρων και των κυβερνήσεων.


ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ