Πέμπτη 28 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νοθεία και στις αρχαιρεσίες της ΕΤΕ - ΔΕΗ

Καταγγελία από την «Αγωνιστική Συνεργασία»

Τη νοθεία από τις παρατάξεις ΕΑΜΕ (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) και ΔΑΚΕ στις αρχαιρεσίες της Ενωσης Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ - ΔΕΗ), που ξεκίνησαν χτες και ολοκληρώνονται σήμερα, καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συνεργασία».

Χτες η πλειοψηφία της διοίκησης, όπως επισημαίνει η «Αγωνιστική Συνεργασία», «παράνομα και με πλήρη καταπάτηση του καταστατικού του σωματείου αποφάσισαν να στήσουν κάλπη στο Ροσινιόλ αντί για το Ρουφ, που είναι η έδρα του σωματειακού παραρτήματος, όπως προβλέπει το καταστατικό. Αυτό έγινε προκειμένου να ψηφίσουν περίπου 100 εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν ήδη ψηφίσει σε άλλα πρωτοβάθμια σωματεία, νοθεύοντας έτσι τη θέληση των πραγματικών μελών του σωματείου.

Στις τρεις ενστάσεις που καταθέσαμε στον δικαστικό αντιπρόσωπο για τη νομότυπη έναρξη της ψηφοφορίας, δεν πήραμε καμία επίσημη απάντηση.

Επίσης στο τοπικό παράρτημα Καλύμνου - Κω, ο πρόεδρος της ΤΔΕ και στέλεχος του ΕΑΜΕ (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) αποφάσισε αυθαίρετα να μη γίνουν εκλογές γιατί καταγγείλαμε τις ψήφους με αλληλογραφία, που επίσης δεν προβλέπεται από το καταστατικό.

Οι δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και στον όμιλο ΔΕΗ δηλώνουμε ότι θα σταθούμε απέναντι με όλες μας τις δυνάμεις σε όλα αυτά τα φαινόμενα σήψης και εκφυλισμού.

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές και να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ