Τρίτη 9 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ
«Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά... »

Δίχως τέλος οι αθλιότητες χρυσαυγίτικου τύπου

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο του ΠΑΜΕ με το σύνθημα των εργατοπατέρων
Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο του ΠΑΜΕ με το σύνθημα των εργατοπατέρων
Κάθε μέρα που περνά, όσο κλιμακώνεται η πάλη συνδικάτων και εργαζομένων ενάντια στις άθλιες μεθοδεύσεις της έκπτωτης πλέον ηγεσίας της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ομάδα Βασιλόπουλου / ΣΥΡΙΖΑ), τόσο περισσότερο βγαίνει στην επιφάνεια η βρώμα αυτής της συνδικαλιστικής μαφίας.

Κάθε ανακοίνωσή τους, κάθε παρέμβασή τους σε ΜΜΕ, κάθε σύνθημα που εκστομίζουν, δείχνει την άμεση σύνδεση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού με τον πιο χυδαίο αντικομμουνισμό, δείχνει την άμεση σύνδεσή τους με όλη την «επιχειρηματολογία» της φασιστικής Χρυσής Αυγής.

Μετά τις προκλητικές αναφορές του επικεφαλής της ΔΑΚΕ, Κιουτσούκη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το ΠΑΜΕ «παραστρατιωτική εγκληματική οργάνωση, αντίστοιχη της Χρυσής Αυγής» και «αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης» τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Μετά τα αισχρά χρυσαυγίτικα συνθήματα, όπως το «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά...», που φώναζαν οι λιγοστοί υποστηρικτές της συνδικαλιστικής μαφίας στη Ρόδο...

...ήρθε χτες, παίρνοντας πάσα από τα αντίστοιχα tweet του ναζιστή Μιχαλολιάκου, η ίδια η έκπτωτη ηγεσία της ΓΣΕΕ, με ανακοίνωσή της, να βάλει τη ληγμένη βούλα της στα παραπάνω, χαρακτηρίζοντας και αυτή το ΠΑΜΕ «παραστρατιωτική οργάνωση»!

Αυτοί που βάζουν μπράβους, φουσκωτούς και ανθρώπους της νύχτας μέσα στις διαδικασίες του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, για να προστατέψουν τις νοθείες και τις βρωμιές τους, χαρακτηρίζουν «παραστρατιωτική οργάνωση» τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και δίνουν την ελπιδοφόρα μάχη ενάντια σε όλη αυτήν τη σαπίλα.

Οι μάσκες πέφτουν για τα καλά! Τόσο για τις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ που πρωτοστατούν στο κοπιάρισμα των χρυσαυγιτών, όσο και για τα μόνιμα συνεταιράκια τους, τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις... «προοδευτικές» δυνάμεις που τάχα «μάχονται την ακροδεξιά», που όχι μόνο δεν έχουν βγάλει άχνα για όλα τα παραπάνω, αλλά αναπαράγουν με τη σειρά τους τα περί «βίας» και «τραμπουκισμών» του ΠΑΜΕ.

Ψέμα πάνω στο ψέμα...

Στο μεταξύ, πέντε ολόκληρες μέρες αφότου η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε την απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΕ να εμποδίσει την απρόσκοπτη κάλυψη των εργασιών του συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο από δημοσιογράφους, η συνδικαλιστική μαφία επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, βγάζοντας μια ανακοίνωση παστωμένη στο ψέμα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ λένε ότι η ΕΣΗΕΑ... παραπλανήθηκε από έναν δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» (!), ισχυριζόμενοι ότι οι ίδιοι ουδέποτε αρνήθηκαν την κάλυψη του «συνεδρίου» της ΓΣΕΕ, αλλά ότι η κάλυψη αυτή θα επιτρεπόταν... μετά την εκλογή εφορευτικής επιτροπής!

Ακόμα και αν προσπεράσουμε το γεγονός ότι η απάντηση που έδινε από την αρχή σε δημοσιογράφους το Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ ήταν ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα Μέσο Ενημέρωσης στο χώρο του συνεδρίου, με την επισήμανση μάλιστα ότι δεν υπάρχει λόγος δημοσιογραφικής κάλυψης, αφού «θα γίνουν μόνο αρχαιρεσίες», ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που καταγγέλθηκε από την πρώτη στιγμή: Η συνδικαλιστική μαφία ήθελε να νομιμοποιήσει τους αντιπροσώπους - «μαϊμού» πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς την παρουσία κανενός δημοσιογράφου, για να μη μάθουν οι εργαζόμενοι τις βρωμιές τους. Μετά την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, αφού δηλαδή θα είχε περάσει όλο το κρίσιμο στάδιο των σοβαρών καταγγελιών, οι δημοσιογράφοι θα έμπαιναν στο συνέδριο... προφανώς για να φωτογραφίσουν την κάλπη!

Με εξίσου προκλητικό τρόπο, μάλιστα, η έκπτωτη ηγεσία της ΓΣΕΕ αναφέρει ότι «όσοι δημοσιογράφοι και μετά την έφοδο του ΠΑΜΕ θέλησαν να βρεθούν εντός του ξενοδοχείου εισήλθαν»!!! Μα είναι ακριβώς η οργανωμένη παρέμβαση αντιπροσώπων της ΔΑΣ και εκλεγμένων συνδικαλιστών στο ξενοδοχείο - φρούριο που είχαν στήσει οι εργατοπατέρες, αυτή που το κατέστησε ορθάνοιχτο στους συνδικαλιστές, στους εργαζόμενους και τους δημοσιογράφους, όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι από την αρχή!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ