Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, στις 9 π.μ. θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργατών Τελετών «Αγιοι Θεόδωροι». Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί τη Δημοτική Υπηρεσία Α' Κοιμητηρίου. Στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί τα 21ο & 165ο Δημοτικά Σχολεία (Κύπρου 44 - 46). Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Ανω Κυψέλη (καφενείο «Το Αμπάρι του Πεντάρα»), μαζί με την Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και η Τασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα καταστήματα της Λεωφόρου Ειρήνης στην Ηλιούπολη. Θα ακολουθήσει ομιλία και συζήτηση στο αναψυκτήριο του Αλσους «Δ. Κιντής».

-- Στις 10 π.μ, ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την εταιρεία «ΜΕΓΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ιλιον (καφενείο «Η Αστυπάλαια», Παλατιανής 45), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 11 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα της Λεωφόρου Φυλής και στο κέντρο του Καματερού. Θα ακολουθήσει συζήτηση στο «Art Hobby Cafe», στην πλατεία Δημοκρατίας.

-- Στις 10.30 π.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση συνταξιούχων στο Ιλιον (Πολιτιστικό Καφενείο, Αγ. Φανουρίου 99), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Σκολαρίκος μαζί με υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ θα μιλήσουν σε σύσκεψη - συζήτηση νεολαίας, στην οποία καλούν οι Οργανώσεις Αγίων Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο «Cafe Nouvel» (Λεωφ. Δημοκρατίας 62, κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων).

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση νεολαίας στο Ιλιον («Stretto cafe», Μενελάου & Βρυσηίδος) θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.

-- Η ΤΟ Κατασκευών διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Οι ΚΟ του δήμου Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου). Θα παρουσιαστούν τα ονόματα των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, θα περιοδεύσουν στο δημαρχείο της πόλης. Στις 2 μ.μ. θα παρουσιάσουν στο ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας (Αριστομένους) υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, καθώς και το τοπικό κοινοτικό ψηφοδέλτιο. Θα παρουσιαστούν οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό στο δήμο Καλαμάτας.

-- Στις 9 π.μ., στον ΟΤΕ, στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων, στη διαδημοτική και στα μαγαζιά του Αργοστολίου, θα περιοδεύσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Αύριο Σάββατο:

-- Ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα μιλήσει στα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ (Φιλώτα 3). Θα ακολουθήσει συναυλία με λαϊκό πρόγραμμα.

-- Στις 7 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα παρευρεθεί στην παρουσίαση των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Εδεσσας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Εδεσσα (Πολιτιστικό Κέντρο), σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Μπάμπης Τσιτσάγκας, υποψήφιος δήμαρχος Εδεσσας, και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2019-05-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-04-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (2019-02-08 00:00:00.0)
Πλούσια δραστηριότητα για να φτάσει παντού το κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ (2019-02-02 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (2019-01-24 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών (2014-05-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ