Πέμπτη 9 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Λάρισα (πλατεία Νεάπολης), θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 7.30 π.μ. στη ΔΕΥΑ Καρδίτσας θα περιοδεύσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και ο Αστέρης Χαλάτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στη Ζαγορά Μαγνησίας θα περιοδεύσουν από τις 6 μ.μ. οι Τάσος Τσιαπλές και Βασίλης Τσαπράζης, υποψήφιος δήμαρχος. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Καρδιτσομαγούλα θα περιοδεύσουν ο Βασίλης Κρανιάς και η Χριστίνα Μπεκιάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 9.30 μ.μ. σε γλέντι εκπαιδευτικών στην Καρδίτσα θα χαιρετίσουν ο Βασίλης Κρανιάς και ο Αστέρης Χαλάτσης.

Την Τετάρτη 15 Μάη:

-- Στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Λαμία (πλατεία Πάρκου) σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ηλεκτροτεχνείο Βόρειου Πεδίου της ΔΕΗ θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στις 12 μ. στον ΑΗΣ Καρδιάς και στις 7 μ.μ., στο Μεσόβουνο Εορδαίας θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη και ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ., στις Θεσπιές (καφενείο του Χατζή), θα μιλήσουν ο Γιάννης Βάγγος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Γιώργος Μπούτσικος, υποψήφιος δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., στην Τρίπολη (πλατεία Αγίου Βασιλείου), θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις Αρχάνες Ηρακλείου (πλατεία Ανω Αρχανών), στις 7 μ.μ., θα μιλήσουν ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αταλάντη (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής και ο Θωμάς Καρατράντος, υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών.

-- Στις 7 μ.μ., στο Λουτράκι (πλατεία ΟΣΕ), θα μιλήσουν ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Πάνος Σπηλιώτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, και ο Χρήστος Ασημακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων.

-- Ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, θα επισκεφθεί το νομό Θεσπρωτίας και θα περιοδεύσει στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας, στην αγορά της πόλης, στο Φιλιάτι και στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις (2023-10-03 00:00:00.0)
Προεκλογικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα (2019-05-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-05-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-19 00:00:00.0)
Δραστηριότητες (2010-09-07 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες (2010-09-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ