Πέμπτη 9 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τη Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, τιμώντας την 9η Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, πραγματοποιεί εκδήλωση - κατάθεση στεφάνων στο «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή, σήμερα Πέμπτη στις 11 π.μ. Η προσυγκέντρωση θα γίνει έξω από το χώρο του Θυσιαστηρίου.

Για την 9η Μάη θα πραγματοποιηθούν επίσης οι εξής εκδηλώσεις από Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ:

Σήμερα Πέμπτη:

  • Στις 8 μ.μ., στον Ασπρόπυργο (πλατεία Γενοκτονίας, θέση Γκορύτσα), θα μιλήσει η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.
  • Στις 10.30 π.μ., τα Παραρτήματα Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Σοβιετικού στρατιώτη απελευθερωτή.
  • Οι ΤΟ Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδηλώσεις στις 6 μ.μ. στο Γηροκομείο Πάτρας (εκκίνηση 5.30 μ.μ. από τα γραφεία του ΚΚΕ) και στις 8 μ.μ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
  • Στις 11 π.μ., η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

Το Σάββατο 11 Μάη, στις 5.30 μ.μ., το Παράρτημα Χαλανδρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου (οδός Παπάγου 7α) εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο προς τιμήν όσων έπεσαν από τα βόλια των ναζί την περίοδο της Κατοχής και για τα αποθανόντα μέλη του Παραρτήματος. Θα προβληθεί βίντεο για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Την Κυριακή 12 Μάη, στις 11 π.μ., το Παράρτημα Μελισσίων Αττικής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση για τους 14 Πεντελιώτες αγωνιστές - κομμουνιστές από τους 200 που εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944, στο Μνημείο των Εκτελεσθέντων, πλατεία Χαραυγής, Πεντέλη (πλησίον παλαιού δημαρχείου Πεντέλης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ