Πέμπτη 9 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στον Πειραιά

Την Τρίτη 14 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (πλατεία Ηρώων), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος.

Την Τετάρτη 15 Μάη:

-- Στη Νίκαια, στις 7.30 μ.μ. (πλατεία Δαβάκη, Περιβολάκι), θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στο Κερατσίνι, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Το Σάββατο 18 Μάη:

-- Στον Πειραιά, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Κοραή, θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

-- Στον Κορυδαλλό, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, η Δέσποινα Μαστρολέων, η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού, και η Αννα Μπατζάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Την Κυριακή 19 Μάη, στη Σαλαμίνα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα), θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Σούλα Πρεκετέ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και η Μαρία Παπαελευθερίου, υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας.

Τη Δευτέρα 20 Μάη:

-- Στην Αίγινα, στις 8 μ.μ., στην Παλιά Προβλήτα, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, ο Γιώργος Κοττάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στου Ρέντη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος και ο Παναγιώτης Κατηφές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ