Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΕΦΣΕΕ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
Παράσταση διαμαρτυρίας στα επαγγελματικά ταμεία

Από την κινητοποίηση στα επαγγελματικά ταμεία
Από την κινητοποίηση στα επαγγελματικά ταμεία
Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ), το κλαδικό Συνδικάτο Αττικής και η Ενωση Συνταξιούχων Φαρμάκου πραγματοποίησαν την Τετάρτη 11/4 παράσταση διαμαρτυρίας στα επαγγελματικά ταμεία ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ.

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του κλάδου απαίτησαν από τις διοικήσεις των δύο επαγγελματικών ταμείων να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους: Οχι άλλες μειώσεις των συντάξεων και του εφάπαξ και ανάκληση όλων των τεράστιων απωλειών του προηγούμενου διαστήματος. Να επανέλθουν οι παροχές, όπως τα χαμηλότοκα δάνεια και οι κατασκηνώσεις.

Στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν αντιπροσωπείες του Συνδικάτου και των συνταξιούχων με τις διοικήσεις των δύο Ταμείων, αποκαλύφθηκε, για άλλη μια φορά, η προσήλωση των διοικήσεων στην υλοποίηση των αντιασφαλιστικών - αντεργατικών νόμων. Επιβεβαίωσαν ότι οι μειώσεις των συντάξεων και του εφάπαξ θα συνεχιστούν, ενώ προκαλώντας τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, τους κάλεσαν να συμβιβαστούν με τη λογική του «μικρότερου κακού»!

Η Ομοσπονδία και το κλαδικό Συνδικάτο υπογραμμίζουν ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν για την Κοινωνική Ασφάλιση και την ανάκτηση των απωλειών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ