Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - 28 ΧΡΟΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πολύμορφες αγωνιστικές εκδηλώσεις

Με πολύμορφες κινητοποιήσεις, που θα έχουν αντιπολεμικό περιεχόμενο, θα γιορτάσει ο λαός της Θεσσαλίας την ηρωική επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στη Λάρισα, οι εκδηλώσεις, που διοργανώνουν η Επιτροπή φορέων Κατά του Πολέμου και πολλοί άλλοι φορείς, θα κορυφωθούν με το παλλαϊκό συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου και πορεία στους δρόμους της πόλης. Επίσης την Παρασκευή θα γίνουν εκδηλώσεις στα σχολεία του νομού, αλλά και σε εργασιακούς χώρους, ενώ για την ίδια μέρα το Εργατικό Κέντρο Λάρισας κήρυξε στάση εργασίας μιας ώρας.

Στο Βόλο, η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει: Την Παρασκευή έκθεση φωτογραφικού υλικού, προβολή ταινίας και συζήτηση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Πανεπιστήμιο και το Σάββατο συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας και πορεία προς το «Ηρώον».

Διήμερες θα είναι οι εκδηλώσεις στην Καρδίτσα, που αποφάσισαν χτες οι φορείς του νομού, σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο δήμος. Συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου θα γίνει εκδήλωση με ομιλητή τον Αντ. Κακαρά, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκπρόσωπος της «Κίνησης για την Εθνική Αμυνα». Το Σάββατο στις 7 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία προς το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων. Στις 8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο «Παυσίλυπον» εκδήλωση αφιερωμένη στην Ειρήνη και στη ζωή του Γιάννη Ρίτσου, που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός.

Στα Τρίκαλα η Επιτροπή Μαζικών Φορέων του νομού διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και θ' ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ