Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - 28 ΧΡΟΝΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Το Πολυτεχνείο δείχνει το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει προς τα μέλη του στην κατάθεση στεφανιού, την Παρασκευή 16 Νοέμβρη και την πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, το Σάββατο 17 του Νοέμβρη

Ευρύ κάλεσμα συμμετοχής προς όλα τα μέλη του απευθύνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στη συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 του Νοέμβρή στην πλατεία Κάνιγγος και ώρα 5 το απόγευμα, όπου θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιού στο μνημείο αγωνιστών του Πολυτεχνείου. Ακόμα, το Συνδικάτο καλεί στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 του Νοέμβρη στις 4 το απόγευμα προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Σε ανακοίνωσή του για το Πολυτεχνείο, το Συνδικάτο επισημαίνει ότι σήμερα ο μόνος δρόμος που μπορούν να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι «για να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα δικά μας χέρια», είναι «ο δρόμος του ανυποχώρητου αγώνα εργαζομένων, λαού και νεολαίας ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την εξάρτηση». Είναι «ο δρόμος που άνοιξε η εξέγερση του Πολυτεχνείου».

Το Πολυτεχνείο, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «μας καλεί σε δράση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο για»: απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς, να μη βρεθεί κανένας Ελληνας στρατιώτης έξω από τα σύνορα της χώρας, να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να μην περάσουν τα μέτρα καταστολής, να ακυρωθούν στην πράξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ