Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - 28 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Μηχανοκίνητη πορεία στη βάση της Σούδας

Την Κυριακή στις 12.30 μ.μ.

Παγκρήτια μηχανοκίνητη πορεία προς την αμερικάνικη βάση στη Σούδα, διοργανώνουν πολλοί μαζικοί φορείς του νησιού, την Κυριακή 18 Νοέμβρη, η οποία θα ξεκινήσει στις 12.30 μ.μ. από την πλατεία Αγοράς στα Χανιά. Χαρακτηριστικά παλλαϊκού ξεσηκωμού παίρνουν οι κλιμακούμενες κινητοποιήσεις του κρητικού λαού και της νεολαίας ενάντια στον πόλεμο, στην παρουσία και δράση αμερικάνικων βάσεων στην περιοχή.

Οι κινητοποιήσεις αυτές, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δένονται με τη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Νοέμβρη και ώρα 5.00 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς, ο λαός της πόλης θα τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα στην πλατεία Λιονταριών, στο Ηράκλειο, θα γίνει παρόμοια εκδήλωση.

Στις εκδηλώσεις και στα συλλαλητήρια καλούν οι δήμαρχοι: Σπύρος Δαράκης Μηθύμνης, Νίκος Μπομπολάκης Βουκολιών, Μανώλης Στρατουδάκης Κεραμιών, Γιώργος Πουλιουδάκης Ελ. Βενιζέλου, Δημήτρης Μπασιάς Ανατ. Σελίνου, Παντελής Καραγιαννάκης Αρμένων, Γιάννης Κοτσιφάκης Πλατανιά, Κώστας Κουκουράκης Ινναχωρίου, Νίκος Καντζουράκης Κισσάμου, Πολυχρόνης Πολυχρονίδης Κολυμβαρίου, Γιώργος Δερμιτζάκης Πελεκάνου, Γιώργος Νεσκάκης Μουσούρων, Γιάννης Μπραουδάκης Σφακίων.

Επίσης, συμμετέχουν δεκάδες φορείς του νησιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ