Παρασκευή 10 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Οριοθετημένες πιάτσες ναρκωτικών σε μεγάλο πάρκο!

Οριοθετημένες «πιάτσες» διακίνησης ναρκωτικών σχεδιάστηκαν με ροζ μπογιά στο πολυσύχναστο πάρκο «Γκέρλιτσερ» στο Βερολίνο. Το Γκέρλιτσερ Παρκ βρίσκεται στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ προσελκύοντας πλήθος κατοίκων, κυρίως οικογένειες, αλλά και εκατοντάδες «ντίλερς» που πλησιάζουν τους περαστικούς για να πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο διαχειριστής του πάρκου αποφάσισε πως η λύση είναι να σχεδιαστούν στο έδαφος μικρά τετράγωνα με ροζ μπογιά, ώστε να μαρκαριστούν τα πόστα των εμπόρων ναρκωτικών! Μάλιστα, ο αρμόδιος περιφερειακός σύμβουλος των Πρασίνων, Φλόριαν Σμιντ, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του πως η διακίνηση ναρκωτικών δεν θα σταματήσει ποτέ και πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα. Δηλαδή, δίπλα στους επισκέπτες του πάρκου, τους ποδηλάτες και τις παιδικές χαρές να πωλούνται ναρκωτικές ουσίες.

Στο κρατίδιο του Βερολίνου συγκυβερνούν οι Σοσιαλδημοκράτες - Αριστερά - Πράσινοι και μπροστά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η δημοτική αρχή του συγκεκριμένου δημοτικού διαμερίσματος διαβεβαίωσε ότι η πρωτοβουλία παραμένει προς το παρόν απλή πρόταση και ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ