Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Δίνουμε με αισιοδοξία τη μάχη για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ

Σε δήλωσή του από την εκδήλωση, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, σημείωσε:

«Σήμερα είναι και ουσιαστικά η πρώτη μέρα της προεκλογικής περιόδου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι απόψε. Είναι πολύ σημαντικό ότι εκατοντάδες άνθρωποι που συμπαραταχθήκαμε μαζί, που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, βρίσκονται απόψε εδώ. Μας γεμίζει ελπίδα, αισιοδοξία, ότι η μάχη της 7ης Ιουλίου θα δοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό.

Ολοι μας ξέρουμε ότι τα δύσκολα δεν τελείωσαν, είναι μπροστά μας. Ολοι ξέρουμε ότι ευθύνονται όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα από τα κόμματα του κατεστημένου. Ολοι ξέρουμε επίσης και διαισθανόμαστε ότι τα αναχώματα που στήνονται κάθε φορά πριν από τις εκλογές, όπως εμφανίζονται έτσι και εξαφανίζονται το επόμενο διάστημα. Αυτό που είναι παρόν, αυτό που είναι εδώ, θα είναι πάντα εδώ δίπλα στο λαό, στήριγμα της λαϊκής πάλης, είναι μόνο το ΚΚΕ.

Στις 7 του Ιούλη, λοιπόν, να δώσουμε αυτή τη μάχη έτσι ώστε να υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη Βουλή, που θα υπερασπιστεί τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, θα δυναμώσει τους λαϊκούς αγώνες, για να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει στο λαό μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ