Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αγωνιστική ετοιμότητα για το ωράριο

Την απόφασή της να υπερασπιστεί το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων όπου καθορίζεται από τη σχετική υπουργική απόφαση που αποτελεί κατάκτηση του κλάδου δηλώνει η Ενωση Βενζινοπωλών Νομού Αττικής με αφορμή την ακυρωτική απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σε έκτακτη συνέλευσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης αποφάσισε να μην υποστείλει τη σημαία του αγώνα για το ωράριο. «Δε θα χάσουμε στα χαρτιά αυτό που κερδίσαμε στη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά, και καλεί όλους τους βενζινοπώλες της Αττικής σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους να έχουν νομοθετικά κατοχυρωμένο ωράριο λειτουργίας στα πρατήρια.

Η ακύρωση της κοινής υπουργικής απόφασης για τυπικούς λόγους, σημειώνει η Ενωση, δεν ακυρώνει την ουσιαστική ανάγκη για ωράριο στα πρατήρια, που το απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία των πρατηριούχων.

Η Ενωση Βενζινοπωλών αναφέρει ότι η μέχρι σήμερα εφαρμογή του ωραρίου είχε θετικά αποτελέσματα τόσο ως προς τη μείωση του κόστους διακίνησης των καυσίμων και τη μείωση της εγκληματικότητας στα πρατήρια, όσο και για τους ίδιους βενζινοπώλες που έγινε η ζωή τους πιο ανθρώπινη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ