Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Με νέες κινητοποιήσεις συνεχίζουν το πανελλαδικό 10ήμερο αγωνιστικής δράσης

Από τη χτεσινή περιφερειακή κινητοποίηση στη Λάρισα
Από τη χτεσινή περιφερειακή κινητοποίηση στη Λάρισα
Συνταξιούχοι από όλη τη Θεσσαλία έδωσαν μαζικό αγωνιστικό «παρών» στη χτεσινή περιφερειακή συνταξιουχική συγκέντρωση στη Λάρισα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο του πανελλαδικού δεκαημέρου αγωνιστικής δράσης που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη με παναττικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Μιλώντας στη χτεσινή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ο Παναγιώτης Πάλμος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, τόνισε πως οι συνταξιούχοι έχουν κάνει καθαρό ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και κατεβαίνουν στους δρόμους, ξέροντας πως μόνο οι αγώνες τους έφεραν αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόσθεσε ότι οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους και μετά το δεκαήμερο των κινητοποιήσεων που γίνεται αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα, προχωρώντας σε νέες μεγάλες κινητοποιήσεις, σηκώνοντας ψηλά τις σημαίες, όπως και την περασμένη χρονιά όπου πραγματοποιήθηκαν 160 κινητοποιήσεις πανελλαδικά.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυναν επίσης ο Θανάσης Κοντονίνας, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Μαγνησίας, ο Σεραφείμ Τσιώνος εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας, ο Αστέριος Τσούτσας, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Λάρισας, ο Θεόδωρος Καραγώγος, πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Λάρισας, ο Αθανάσιος Καραγιώργος εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Τρικάλων και ο Διονύσης Σβορώνος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία».

Οι επόμενες περιφερειακές συγκεντρώσεις

Περιφερειακές κινητοποιήσεις στο πλαίσιο του αγωνιστικού δεκαημέρου έγιναν χτες και σε Γιάννενα, Καλαμάτα και Λιβαδειά.

Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής περιφερειακές συγκεντρώσεις:

-- Σήμερα Παρασκευή στην Κοζάνη (11 π.μ., κεντρική πλατεία).

-- Την Τρίτη 8/10 στην Κομοτηνή (11 π.μ., κεντρική πλατεία).

-- Την Τετάρτη 9/10 στη Θεσσαλονίκη (11 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου).

-- Την Πέμπτη 10/10 στην Πάτρα (10.30 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης).

-- Την Παρασκευή 11/10 στο Ρέθυμνο (11 π.μ., πλατεία 4 Μαρτύρων).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ