Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΕΦΕΣ
Ζητούνται ρυθμός και βελτίωση

Με την ήττα από τη Χίμκι να έχει επαναφέρει στην επιφάνεια σημαντικές αδυναμίες που απαιτούν διόρθωση, όπως η αμυντική λειτουργία και κυρίως τα σκαμπανεβάσματα στο ρυθμό, ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο απόψε φιλοξενώντας την Εφές στο ΟΑΚΑ (21.00 - Novasports 2) για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τους «πράσινους» να έχουν απολογισμό 2-3, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για αυτούς προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την οκτάδα. Και κυρίως να αποδείξουν τα περιθώρια βελτίωσης της εικόνας που υπάρχουν, απέναντι μάλιστα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει ξεκινήσει δυναμικά, μετρώντας 4 νίκες και μόλις 1 ήττα μέχρι στιγμής.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε την Εφές πολύ καλή ομάδα, με την ομοιογένεια να αποτελεί ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα, καθώς ο κορμός της αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες οι οποίοι είναι στην ομάδα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος περιμένει να δει μια βελτιωμένη εικόνα από τους παίκτες του, κυρίως σε βασικά στοιχεία όπως ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού, προκειμένου να αποφευχθούν οι διακυμάνσεις στην απόδοση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ