Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Θύελλα» η Καλαμάτα, προβάδισμα για την Καβάλα

Η Καλαμάτα και η Καβάλα, ομάδες δεύτερης κατηγορίας (Super League 2), ξεχώρισαν στους χτεσινούς πρώτους αγώνες για την 5η φάση του Κυπέλλου, παίρνοντας μεγάλες νίκες επί των αντιπάλων τους από τη Super League 1, ΑΕΛ και ΟΦΗ αντίστοιχα, και κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Στη Μεσσηνία η Καλαμάτα ήταν όντως... «Μαύρη Θύελλα». Νίκησε 3-0 την ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Αλεξόπουλο, που πέτυχε χατ τρικ (38', 72', 94'), και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της ενόψει της ρεβάνς στη Λάρισα. Η ΑΕΛ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκόλια στο 83' με δεύτερη κίτρινη.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε και η Καβάλα, νικώντας 2-0 τον ΟΦΗ εντός έδρας και υποχρεώνοντας σε «ανώμαλη προσγείωση» τους Κρητικούς, οι οποίοι προέρχονταν από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Τα γκολ πέτυχαν οι Κουτσούμπας (6') και Β. Παπαδόπουλος (38').

Στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά από το πρώτο μέρος όταν προηγήθηκε 2-0 (64' Μωραΐτης - 26' Μπουζούκης, 45' Μωραΐτης αυτογκόλ, 72' Κουρμπέλης), και επίσης βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση.

Τέλος, με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται και ο Πανιώνιος, που νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Αλκαζάρ», σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο (56', 83' Εμμανουηλίδης, 64' Οικονομίδης).

  • Το σημερινό πρόγραμμα: 15.00: Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 1). 17.15: Ιάλυσος - Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1), Αιολικός - Λαμία (Cosmote Sport 3). 19.30: Τρίκαλα - Εργοτέλης (Cosmote Sport 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ